Locatie huren
Bedrijvencentrum Vondelparc
Aan de rand van de Utrechtse binnenstad ligt bedrijvencentrum Vondelparc. Het bedrijvencentrum bestaat uit twee gebouwen, Vondelparc I en Vondeparc II. Het imposante schoolgebouw dat nu Vondelparc I heet, deed al in 1910 dienst als HTS. Naast de oude HTS ligt Vondeparc II. Dit voormalige laboratorium (Rudolf Magnus Instituut) werd in de jaren twintig gebouwd. Sinds 2001 doen beide gebouwen dienst als bedrijvencentrum en bieden ruimte aan startende en doorstartende ondernemers. Door de authentieke uitstraling biedt Vondeparc een inspirerende omgeving voor ondernemers. Het stijlvolle auditorium kunt u huren per dagdeel, de catering wordt voor u verzorgt.
ZIN
ZIN is gevestigd in een voormalig klooster in Vught. Binnen en buiten smelten moderne architectuur en traditie samen. Van de Provincie Brabant kregen we daarvoor de Welstandsprijs 2000. De inrichting is eenvoudig, stijlvol én comfortabel. Er is veel aandacht voor kunst. ZIN heeft een auditorium voor maximaal 150 daggasten. Deze ruimte is geschikt voor seminars, waarin ontmoeting en dialoog centraal staan. Verder zijn er drie groepsruimtes, een huiskamer, een refter en de voormalige kapel beschikbaar. Het auditorium heeft een foyer voor de lunch en pauzes.
Het Nederlands Architectuurinstituut
In het hoofdgebouw van het NAi bevinden zich onder andere de K.P.C. de Bazelzaal (auditorium), de J.B. Bakema-serre (vergaderzaal) en de foyer, met een terras aan de vijver. Deze ruimten kunnen door particulieren, bedrijven en instellingen worden gehuurd. Het auditorium is vernoemd naar architect K.P.C. de Bazel (1869-1923), de eerste voorzitter van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA). Deze zaal is opgebouwd als een theater en biedt plaats aan maximaal 170 personen. De ruimte is voorzien van moderne technische faciliteiten, zoals een LCD-videoprojector die ook geschikt is voor datapresentatie, overhead- en diaprojectoren en een draadloze tolkeninstallatie. Het NAI is gevestigd in Rotterdam.
Het Cobra-museum
Niet alleen voor kunstliefhebbers, ook voor een toenemend aantal vooraanstaande ondernemingen is het Cobra Museum een unieke lokatie. Bedrijven waaronder Bouwfonds, KLM, Ballast Nedam, Philip Morris, ING Bank, Randstad Uitzendbureau, Vereniging Nederlandse Gemeenten en Stichting Beeldrecht huurden het museumgebouw voor bijvoorbeeld symposia, recepties, relatie-ontvangsten, presentaties en diners. Het Cobra Museum biedt expositiezalen (tot 750 pers.), een auditorium (175 pers), een boardroom (25 pers) en een café-restaurant (100 pers) aan. Gevestigd in Amstelveen.
Space-expo
Het auditorium van Space Expo, de Arianezaal, is uitermate geschikt voor presentaties en lezingen. Het biedt plaats aan maximaal 150 personen. De technische faciliteiten zijn zeer geavanceerd, zodat het mogelijk is uw event uit te breiden met audiovisuele hulpmiddelen. Mocht u juist een besloten bijeenkomst willen organiseren, zoals een vergadering, dan is de Astronautenzaal een optie. En natuurlijk zou de bijeenkomst onderbroken kunnen worden voor een rondgang door Space Expo of een lunch in de coffee corner. Ter afsluiting van het event is het mogelijk onder het genot van een drankje na te praten in de expositieruimte. De Space-expo is gevestigd in Noordwijk.
Evoluon
Het Evoluon World Class Conference Centre is een conferentiecentrum met een imposant uiterlijk, maar met een minstens zo indrukwekkend interieur. Een uitdagende omgeving voor congressen, vergaderingen, professionele beurzen en feesten. De betoverende koepel, samen met de vier extra ringen goed voor ruim 2700 vierkante meter, voorziet uw evenement gegarandeerd van een extra dimensie. Maar ook ons vergadercentrum met vijftien compleet ingerichte vergaderzalen (voor 6 tot 130 gasten) én vier luxe vip-suites heeft inmiddels talloze zakelijke ontmoetingen tot een succes gemaakt. Onze vier auditoria bieden ruimte aan 50 tot 440 luisteraars en de Philips Hall heeft dankzij het ambiophonisch geluidssysteem een oorstrelende akoestiek. Evoluon is gevestigd in Eindhoven.
Congrescentrum Amstelveen
Op een unieke locatie, pal naast het Cobramuseum en op een steenworp van de Stadsschouwburg en de winkels van het levendige Stadshart is het ultramoderne, uiterst geriefelijk congrescentrum gelegen. De organisatie van uw congres, vergadering of diner is bij Congrescentrum Amstelveen in professionele handen. Het Congrescentrum Amstelveen heeft 3 zalen en 1 auditorium die ruimte bieden voor 20 tot 250 man.
Connection 1
Een hi-tech conferentiecentrum gevestigd in Apeldoorn. Connection1 heeft een auditorium (tot 120 pers), boardroom (tot 20 pers), conference room (tot 14 pers), decision room (tot 20 pers) en een café.
Naturalis
Naturalis biedt een unieke gelegenheid om zakelijke evenementen te organiseren op professionele wijze. De combinatie van het ultramoderne museum en de ambiance van het auditorium in het aangrenzende 17e eeuwse Pesthuis zal uw gasten een onvergetelijke dag bezorgen. Naturalis biedt vier tiepen ruimtes aan: auditorium (tot 165 pers), restaurant (tot 175 pers), regentkamer (tot 15 pers) en een atelier (tot 75 pers). Al de ruimtes zijn statig en ingericht met een tropisch tintje.
Congrescentrum Meerwold
Ten zuiden van de stad Groningen aan het natuurgebied het Hoornse Meer ligt Multifunctioneel Opleidings- en Congrescentrum Meerwold. Een locatie met allure voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Het in 1992 gebouwde Meerwold beschikt over de juiste faciliteiten voor een zakelijk verblijf. Met 40 vergaderruimtes voor groepen van 2 tot 250 personen en 118 modern ingerichte hotelkamers is Meerwold de ideale omgeving voor uw een- of meerdaagse trainingen, congressen en evenementen. De entree is bijzonder door het kunstwerk op de vloer van Han Schuil. De bar, het restaurant en het zwembad bieden u rust en ontspanning.