Opleidingen en trainingen
Adcom computeropleidingen
In de cursus POWERPOINT worden de basismogelijkheden van het presentatie-programma Powerpoint behandeld: Bestaande presentatie bewerken, Presentatie maken, omgaan met diamodellen en meer. De cursus bestaat uit 6 lesuren, verdeeld over 2 lessen van 3 uur. De cursus wordt in Helmond gegeven.
ICM Opleidingen en trainingen
Bent u op zoek naar een natuurlijke stijl van presenteren? Wilt u tijdens uw presentatie de boodschap concreet en helder overbrengen? Wilt u weten hoe u op effectieve wijze de aandacht van het publiek kunt vasthouden? Dan is deze training uitermate geschikt voor u. De training is gericht op uw vermogen om aangenaam en overtuigend te presenteren. De training wordt gegeven in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven en duurt 3 dagen.
Acte de presence
Deze training is gericht op het geven van een betere zakelijke presentatie. Een presentatie is als een theatervoorstelling, een optreden. In deze training wordt daarom gebruik gemaakt van een breed scala aan richtlijnen, oefeningen en tips uit de theaterwereld. De training vindt plaats in Amsterdam en duurt 5 dagdelen.
Talencentrum Leiden
Het doel van de cursus is het op systematische wijze leren voorbereiden en opzetten van een presentatie en het op heldere wijze leren uitvoeren ervan. Wie een presentatie moet houden en niet weet waar te beginnen, in karrenvrachten informatie verdrinkt of struisvogelpolitiek bedrijft en op het laatste moment een warrige speech in elkaar steekt, zal deze cursus zeker de moeite waard vinden. Het maken van een doel- en publieksanalyse, een bouwplan en een spreekschema staan op het programma, evenals het leren kiezen van het juiste hulpmiddel (hand-out, flip-over, overhead, powerpoint) en het daarmee leren omgaan. De cursus duurt 12 weken, 1 dag per week.
Schouten en Nelissen
In de training gaat u op zoek naar een persoonlijke stijl. U ontdekt persoonlijke inspiratiebronnen en leert deze te vertalen naar uw presentaties, zodat u zelfs taaie presentaties op een leuke manier kunt brengen. U gaat aan de slag met onconventionele methoden, die u een nieuwe en frisse kijk op presentaties bieden. U kunt hierbij denken aan het oproepen van alter ego’s en creatieve werkvormen, zoals verhalen vertellen, improvisaties, expressieoefeningen en werken met muziek en beeldmateriaal. De training duurt 2 maanden, 1 dag per maand.
Razenberg trainingen
De training complementair presenteren wordt door meneer Razenberg zelf gegeven. Het is een maatwerk training die in-company worden gegeven. U bepaalt zelf de onderwerpen en de duur. Als opdrachtgever wordt u, als u dat wenst, intensief betrokken bij de uitvoering. In de nabespreking wordt uitgebreid ingegaan op de begeleiding die u kunt geven na afloop van de training. De training duurt 3 dagen.
Dijken van Emmerik
Het gaat bij producten allang niet meer alleen om prijs/kwaliteit, het gaat om de presentatie. De eerste stap in goed presenteren is het vinden van een eigen stijl, gebaseerd op persoonlijkheid en natuurlijke aanleg. Het vinden van je eigen stijl geeft zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je boven techniek en trukendoos uitstijgt. Onze training presentatietechnieken leert je dan ook als eerste alle reeds aangeleerde presentatietechnieken af te leren en op zoek te gaan naar een persoonlijke stijl. De training wordt in Amsterdam gegeven. De training duurt 3 dagen.
Novum Advies en Training
De meest succesvolle presentatievorm, de opbouw van presentaties, het gebruik van de juiste hulpmiddelen bij presentaties, ‘face tot face’ presenteren, presenteren voor groepen, creëren van een dialoog, mindmapping, het Informatie-Opslag-Systeem van toehoorders, de kracht van een metafoor, omgaan met kritiek, pakkend en resultaatgericht samenvatten en vanzelfsprekend het belangrijkste: ‘de kracht van een motiverende presentatie’ komen in deze training aan de orde. De training duurt 2 dagen, met vier weken tussen de eerste en tweede les.
Intermediair Management Training
Jouw individuele leerpunten, die voorafgaand aan de training worden geïnventariseerd, staan centraal. Je bereidt een korte presentatie voor, die je tijdens de training presenteert. Tijdens de training sta je stil bij de vraag wat presenteren zo lastig maakt en waarom je boodschap niet overkomt zoals je dat wilt. Er is aandacht voor inhoud, vorm, ontspanning, interactie met het publiek en het non-verbale aspect van presenteren. Je werkt aan de hand van korte opdrachten en oefeningen in een groep van maximaal 10 deelnemers. Delen van presentaties worden op video opgenomen en besproken. Daarop ontvang je feedback, zowel van je collega-deelnemers als van de trainers. De training duurt 2 dagen en vindt plaats in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek.
Presenteren met plezier
Presenteren met Plezier richt zich op de basis. De meeste mensen zijn uitstekend in staat, om een boeiend gesprek te voeren. Komen ze voor een groep te staan, dan lijken die vaardigheden verdwenen. Natuurlijk is dat niet zo! Het enige wat er gebeurt, is dat gedachtes als :”Als ik maar geen fouten maak”, “Als ik mijn tekst maar niet kwijtraak” etc. de overhand krijgen. ‘Presenteren met Plezier’ leert u in acht sessies uw overtuigingen te veranderen. Bovendien krijgt u talloze praktische tips om een presentatie boeiend te maken. De cursus vind plaats in Nijmegen en duurt 8 dagen.
Moile Moile trainingen
Karin Herrebout van Moile Moile leert u hoe u een goede presentatie kunt geven, in plaats van er één te houden. Vanuit een rustige, stevige basis brengt u op geanimeerde wijze uw verhaal tot leven voor uw gehoor. Terwijl u de presentatie geeft, ziet u wat er in de zaal gebeurt en kunt u daar adequaat op inspelen. Bij presenteren gaat het immers om de ontvangers van uw verhaal. Zij moeten na afloop van uw presentatie iets weten, kunnen of doen. Moile Moile is gevestigd in Haarlem.
Maas presentaties
Soms ziet de ondersteuning van een presentatie er flitsend uit maar sluit niet aan bij de presentator. Door de mooie verpakking komt de boodschap niet over. En als de boodschap niet overkomt, heeft dat onvoorspelbare en vaak ongewenste gevolgen. U wilt een doel bereiken en de kans op succes vergroten. Vaak heeft u maar één kans. U wilt dat tijd effectief besteed wordt. Er is een training voor beginners en gevorderden, u kunt overleggen over de locatie. De training duurt 2 weken.
Professioneel Presenteren
Salesgids biedt u een complete en professionele cursus presenteren aan. Na deze training bent u onder andere in staat om een gedegen presentatie te ontwikkelen en helder en overtuigend uw boodschap overbrengen. Na een training van 2 aaneengesloten dagen bent u in staat een professionele presentatie te geven.
Learn-it trainingen
Bent u een succesvolle ervaren spreker? Waarschijnlijk niet, anders zou u dit niet lezen. De grote vraag voor u is: Kan ik leren om met een goed gevoel een boeiende, overtuigende presentatie te geven? Het antwoord is ja. Hoe? Hiervoor dient u eerst inzicht te krijgen in de verschillende aspecten die het verloop van een presentatie bepalen. Door u hier in te verdiepen kunt u leren het verloop van een presentatie zelf in de hand te krijgen. Er wordt in deze training uiteraard ook aandacht geschonken aan angst voor presenteren. De cursus is in heel het land te volgen, hij duurt 2 dagen.
Novum Advies en Training
De meest succesvolle presentatievorm, de opbouw van presentaties, het gebruik van de juiste hulpmiddelen bij presentaties, ‘face tot face’ presenteren, presenteren voor groepen, creëren van een dialoog, mindmapping, het Informatie-Opslag-Systeem van toehoorders, de kracht van een metafoor, omgaan met kritiek, pakkend en resultaatgericht samenvatten en vanzelfsprekend het belangrijkste: ‘de kracht van een motiverende presentatie’ komen in deze training aan de orde. De training duurt 2 dagen, met vier weken tussen de eerste en tweede les.